Zmena vo vedení redakcie týždenníka Plus 7 Dní

12.07.2019, 10:46 | News and Media Holding

Vo vydavateľstve News and Media Holding (NMH) dochádza k zmene na pozícii šéfredaktora týždenníka Plus 7 Dní, ktorú od marca 2018 zastávala Anka Žitná. Svoje pôsobenie ukončuje po vzájomnej dohode, po takmer 10 rokoch spolupráce s vydavateľstvom.

„Rozhodnutie odísť z vedenia redakcie bolo logickou súčasťou mojej potreby posunúť sa profesne ďalej. Chcem sa takto poďakovať za príležitosť byť súčasťou tímu tvoriaceho najčítanejší a najúspešnejší týždenník na slovenskom trhu. S vydavateľstvom ma dlhodobo spájajú korektné vzťahy, na ktorých sa do budúcnosti nič nemení. Kolegom želám veľa úspechov,” skonštatovala A. Žitná.

Vedením redakcie bude poverená Katarína Šelestiaková, súčasná zástupkyňa šéfredaktorky Plus 7 Dní.

„Chcel by som sa Anke Žitnej poďakovať za pôsobenie v redakcii Plus 7 Dní. Redakciu povedie doterajšia zástupkyňa šéfredaktorky, skúsená a dlhodobo s týždenníkom Plus 7 Dní spojená novinárka Katarína Šelestiaková,“ uviedol Michal Teplica, generálny riaditeľ NMH.