Plus JEDEN DEŇ prináša Hravé pracovné zošity pre školákov aj predškolákov

05.09.2019, 08:07 | News and Media Holding

Denník Plus JEDEN DEŇ v rámci svojich marketingových aktivít ponúka svojim čitateľom jedinečný vklad pre celú rodinu. Každú septembrovú sobotu bude v denníku okrem tradičnej prílohy – Receptár vložený aj jeden zo štyroch Hravých pracovných zošitov od vydavateľstva Taktik, a to všetko za bezkonkurenčnú cenu 1,49 eura.

Zabudnite na nudné sedenie nad knihami. Hravé pracovné zošity sú jedinečnou pomôckou pre deti, rodičov aj školy. Upútajú svojou farebnosťou a hravo učia písmenká, základy kreslenia či počítania.

Už 7. 9. 2019 bude v denníku vložený pracovný zošit Hravé kreslenie s úlohami zameranými na nácvik bodu, zvislých a vodorovných čiar, špirál, oválov, kruhov a ďalších.

Nasledujúcu sobotu, 14. 9. 2019, nájdu čitatelia v denníku vložený zošit Hravé počítanie. Deti sa oboznámia s geometrickými tvarmi, naučia sa počítať v číselnom obore do 10, osvoja si pojmy viac, menej a rovnako, rozhodnú o správnosti tvrdení a začnú sa orientovať na ploche.

Tretím v poradí, v sobotu 21. 9. 2019, bude zošit Hravé rozprávanie, ktorý všetky deti naučí spoznávať písmenká a hlásky, správne formulovať jednoduché vety a súvetia. Pomôže im osvojiť si spisovnú slovenčinu. Pracovný zošit Hravé poznávanie uzavrie sériu dňa 28. 9. 2019.

Hravé pracovné zošity v denníku Plus Jeden DeňZdroj: News and Media Holding

Zameria sa na všeobecný rozhľad u detí, predstaví ročné obdobia a ich charakteristické znaky, informácie o rodine a svojej vlasti. Naučí deti orientovať sa vo svojom okolí a v čase, oboznámi ich so sviatkami a tradíciami, pomôže spoznať svoje telo, získať poznatky o význame pohybu a zdravej výživy a naučí triediť odpad a recyklovať.

Táto jedinečná aktivita prinesie zábavu a nové vedomosti celej rodine, možnosť tráviť čas spoločne a v neposlednom rade cenné vedomosti pre deti.

Pracovné zošity upútajú svojou farebnosťou a nádhernými ilustráciami doplnenými ľahko zapamätateľnými básničkami, ktoré korešpondujú s témou a úlohou, ktorú deti plnia. Nevtieravou formou rozvíjajú schopnosti školákov aj predškolákov. Jednoducho zošity, ktoré si zamilujete!

Pracovné zošity sú v súlade so štátnym vzdelávacím programom pre predprimárne vzdelávanie.