Občianske združenie Záleží nám a Plus Jeden Deň pomáhajú ženám s ťažkým osudom

02.05.2017, 21:03 | News and Media Holding

Život prináša mnohým ženám na Slovensku ťažké situácie, ktoré sa zdajú neriešiteľné. Strata partnera, zdravotné alebo finančné problémy a starostlivosť o deti je náročné skĺbiť. Osud týchto žien a detí sa snaží zlepšiť charitatívny projekt Denníka Plus Jeden Deň, ktorého partnerom sa stáva Občianske združenie Záleží nám.

Spoločne budeme pomáhať ženám v núdzi, aby sme im pomohli zlepšiť životnú situáciu im a ich rodinám.

„Občianske združenie Záleží nám sme založili s cieľom urobiť zo Slovenska krajšie miesto pre život. Pomáhame najmä firmám pomáhať a vytvárať zmysluplné projekty, lebo len keď sa vytvorí väčšie partnerstvo, môže byť pomoc väčšia, s väčším efektom. Venujeme sa projektom, ktoré majú dopad na väčšie skupiny, ktoré považujeme za znevýhodnené. Sme radi, že po úspešnom projekte Vodičské preukazy pre deti z detských domovov môžeme ohlásiť spoluprácu s vydavateľstvom News and Media Holding a projektom Plus pre ženy,“ hovorí Daniel Bradáč, predseda občianskeho združenia Záleží nám.

Plus Jeden Deň a OZ Záleží nám budú spoločne pomáhať ženám v núdzi zlepšiť ich životnú situáciu, najmä zverejňovaním príbehov cez darcovský portál www.zalezinam.sk, ktorý je prístupný aj verejnosti.

„Charitatívny projekt Plus pre ženy je pre nás projektom, v ktorom realizujeme svoj cieľ pomáhať ženám - matkám s ťažkým osudom. Boli by sme radi, aby ľudia na Slovensku neboli ľahostajní k tým, ktorí to majú v živote ťažšie. Ak máte vo svojom okolí ženu, ktorá má ťažkú životnú situáciu, pošlite nám prosím jej príbeh na plusprezeny@zalezinam.sk a my sa jej budeme snažiť pomôcť,“ hovorí Jindřich Staněk, marketingový riaditeľ vydavateľstva News and Media Holding.

Bližšie informácie o občianskom združení Záleží nám a spolupráci v projekte Plus pre ženy nájdete na www.zalezinam.sk.