V septembri viac dokumentov cez anténu

24.08.2017, 19:45 | WRPR

Spoločnosť Towercom, a.s. v spolupráci s vysielateľom Viasat World sprístupnia televízne stanice Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature divákom, ktorí sledujú televíziu cez anténu.

Programy Viasat budú domácnostiam, ktoré využívajú sledovanie televízie cez anténu, sprístupnené postupne, každý na dobu desať dní.

Diváci si tak budú môcť pozrieť ochutnávku atraktívnych dokumentov ako napr. „Špeciálne jednotky SAS: odvážnemu šťastie praje“ o náročnom procese príjímania nových členov do špeciálnych jednotiek britskej armády, či „Tučniaci, špión vo vlastných radoch“, ktorý ponúka unikátny pohľad na život týchto charizmatických vtákov z perspektívy animatronických kamier integrovaných priamo medzi nimi.

Do konca septembra si diváci môžu kúpiť koncové zariadenie pre príjem služby Plustelka s 10 eurovou zľavou. Podmienkou je objednanie služby Plustelka Štandard na 12 mesiacov vopred a zakúpenie zariadenia v sieti zmluvných partnerov.

Programové služby Viasat sú vysielané v 4. multiplexe a podmienkou na ich príjem je podpora DVB – T2 technológie.