Televízia Joj predstavila novú aplikáciu

20.05.2019, 12:23 | Joj

Joj predstavila úplne novú mobilnú aplikáciu, kde si každý nájde svoj obľúbený program, kdekoľvek sa bude nachádzať. Televízia prináša svojim divákom aplikáciu dostupnú v operačných systémoch pre iOS aj Android.

Aplikácia TV Joj využíva najnovšie technológie poskytujúce to najväčšie pohodlie. Stačia dva kliky a dostanete sa k svojim obľúbeným seriálom.

Aplikácia ponúka aj live vysielanie všetkých staníc, kompletný archív pôvodnej tvorby, bonusové materiály ku všetkým seriálom, ktoré nikde inde na webe nenájdete, spravodajstvo v archíve dostupné 14 dní od vysielania, aktuálny program slovenských staníc v portfóliu Joj Group – Joj, Plus, Wau, huste.tv.

V druhej polovici roka plánujeme rozšíriť aplikáciu o ďalšie stanice – detskú stanicu RiK a filmovú Joj Cinema (s poplatkom). Bonusom aplikácie je možnosť tvoriť si skupiny, kam si zaradíte svoje obľúbené programy, ktoré nájdete na jednom mieste.

Aplikácia TV Joj je postavená iba na video obsahu ponúkajúca zaujímavý moderný vizuál. „Som nesmierne rád, že môžeme našim používateľom predstaviť našu novú, zdokonalenú aplikáciu. Podľa našich prieskumov si viac ako 80 percent divákov rado pozrie svoj obľúbený program prostredníctvom mobilu. Z toho sme vychádzali aj pri dizajnovaní aplikácie. Chceli sme, aby bola pre našich divákov vizuálne aj technologicky zaujímavá. Od aplikácie očakávam, že bude prvým nástrojom na používanie nášho obsahu ako second screen,“ hovorí riaditeľ Úseku Nových médií Roman Neuschl.

Aplikácia TV Joj je dostupná zdarma na stiahnutie v Apple Store a v Google Play.