Športové kanály na Magio Sat už len v HD, vysoké rozlíšenie už aj v Magio Go

14.08.2017, 14:57

Chcete si vychutnať tradičné derby zápasy v anglickej futbalovej Premier League, ozdobu španielskej LaLigy v podobe slávneho El Clasica, milionársku Ligu majstrov, Formulu 1 či blížiacu sa KHL aj so zápasmi Slovana Bratislava v tej najlepšej obrazovej kvalite? V Magio Sat sa pri športových kanáloch HD stane už absolútnou normou, žiadny z prestížnych športových kanálov totiž v SD od utorka nenájdete.

Šesť športových kanálov v HD do základných balíkov

Telekom v utorok preradí šesť športových kanálov v HD kvalite z prémiového HD balíčka do základných balíkov. Zákazníci s balíkom M a vyšším získajú kanál Sport 1 vo vysokom rozlíšení. Do balíka L pribudnú štyri kanály Digi Sport a kanál Sport 2 v HD.

„Každý zákazník Magio Sat získa prístup k HD pri tých programoch, ku ktorým mal doteraz prístup v nižšej SD kvalite. Sme radi, že ten najkvalitnejší šport si naši zákazníci budú môcť vychutnať vo vysokej obrazovej kvalite. Magio Sat sa aj vďaka týmto vylepšeniam v kombinácii s vlastným exkluzívnym obsahom rodinného i športového charakteru potvrdzuje svoju pozíciu jednoznačnej prvej voľby medzi zákazníkmi satelitných služieb a dlhodobo zostáva suverénne najrýchlejšie rastúcou satelitnou platformou na trhu,“ skonštatoval manažér vývoja televíznych služieb Telekomu Andrej Miklánek.

Tieto zmeny prebehnú automaticky a bez úpravy cien. Pre správne zobrazenie Telekom odporúča vypnúť Magio Box diaľkovým ovládačom na pár minút a prepnúť na Jednotku.

Zmeny aj v Magio GO

Nový HD obsah nezískajú len zákazníci satelitnej televízie. V týchto dňoch Telekom začína testovať HD kanály v rámci mobilnej televízie Magio GO, pribúdať budú postupne a ich počet sa dostane v krátkom čase na dvojciferné číslo. V úvodnej fáze tak diváci budú môcť vo vysokom rozlíšení sledovať kanály Digi Sport 1, Jednotka, Dvojka, Joj a Markíza.

Tagy Magio Go, Slovak Telekom