Spoločnosť CET 21 sa premenuje na TV Nova

20.03.2017 | CET 21

Skupina Nova sa v súvislosti s premenovaním a zlúčením všetkých svojich kľúčových značiek pod názov Nova rozhodla od 1. apríla 2017 premenovať prevádzkujúce spoločnosť CET 21 spol. s.r.o. na TV Nova s.r.o.

„V súvislosti s novou stratégiou pomenovanie vysielacích staníc, ktoré teraz stavia na kmeňovom mene Nova, sme sa rozhodli k zmene obchodného mena spoločnosti. Novým menom, nahrádzajúcim pôvodné CET 21 spol. s r.o., je TV Nova s.r.o. Zmena vychádza z prirodzenej potreby byť zrozumiteľnejšie v stále nepřehlednějším svete médií,“ hovorí Klára Brachtlová, konateľka TV Nova.

Nova premenovala a predstavila svoje stanice v novej podobe 4. februára 2017. Najvýraznejšou zmenou prešiel Smíchov, z ktorého sa stala Nova 2 - stanica s novou premiérovú lokálnou tvorbou, vrátane novej spravodajskej relácie TN2 a obľúbených medzinárodných formátov.

Fanda sa premenil v Nova Action, zo stanice Telka sa stala Nova Gold, Nova Cinema si ponechala svoj názov a divákom prináša najlepšie české a zahraničné filmy. Zmena názvu spoločnosti na TV Nova s.r.o. vojde do platnosti od 1. apríla 2017.