Skylink: Balíček HBO Standard na pol roka ako darček

02.07.2019, 10:21 | M7 Group

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informuje o spustení akciovej ponuky pre všetkých nových zákazníkov, ktorí k nákupu satelitnej a internetovej televízie od Skylinku získajú HBO na pol roka ako darček.

Počas celého júla a augusta, teda od pondelka 1. 7. do soboty 31. 8. získajú všetci noví zákazníci Skylinku balíček HBO Standard na pol roka ako darček.

Podmienkou využitia tejto ponuky je zakúpenie satelitnej a internetovej televízie od Skylinku Naplno na webe. K štandardnému balíčku potom každý nový zákazník získa i doplnkový balíček HBO Standard a to vrátane aplikácie HBO Go.

Ak patríte medzi skutočných filmových fanúšikov, HBO určite veľmi dobre poznáte. S balíčkom HBO Standard uvidíte tie najnovšie kasové trháky i premiéry v televízii ako prví. Naviac, vďaka aplikácii HBO Go môžete tie najlepšie filmy, seriály alebo dokumenty sledovať kedykoľvek a kdekoľvek.

A čo divákov v nasledujúcich dňoch čaká? Seriál Príbeh Služobnice je tu so svojou treťou sériou, ktorá je v znamení tichej revolúcie, ktorá naberá na sile predovšetkým v hlavách hlavných hrdiniek a začína prestupovať celým Gileádom.

Za zmienku stojí i druhá séria seriálu Veľké malé klamstvá a tiež seriálová novinka Eufória, ktorá sa teší značnej diváckej obľube. Z nedeľných premiér môžeme odporučiť film Muž, ktorý zabil Dona Quijota.

Prekliaty film Terryho Gilliama s Adamom Driverom a Jonathanom Pryceom ponúka bizarné a vtipné situácie, v ktorých je ťažké rozpoznať realitu a skutočnosť. A niečo sa nájde i pre tých najmenších divákov. Luskáčik a štyri kráľovstvá je veľmi podarený pokus od štúdia Disney adaptovať legendárneho Luskáčika.

Prečo sa oplatí kúpiť si televíziu od Skylinku Naplno? Okrem vyššie zmieneného darčeka v podobe HBO získate kvalitný a stabilný obraz so 100-percentným pokrytím v SR, 79 slovenských a zahraničných TV programov, internetovú televíziu Skylink Live TV, ktorá je dostupná i na mobile, tablete, notebooku alebo PC. Satelitný komplet s inštaláciou na kľúč získate len za jedno euro.