Pribudli ďalšie programy v ponuke Skylink Live TV

03.07.2019, 10:22 | M7 Group

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informuje o ďalšom rozšírení počtu programov dostupných so službou Skylink Live TV.

Od utorka 2. júla sa počet programov dostupných so službou Skylink Live TV rozširuje o ďalších sedem programov.

Zákazníci s balíčkom Digital získavajú naviac päť programov – Óčko Express HD, Óčko Black HD, Óčko Star HD, Óčko HD a Skylink 7, predplatiteľa balíčkov Smart a Multi – okrem päť vyššie uvedených naviac tiež program Arena Sport a zákazníci s balíčkami Kombi, Flexi 10 a Komplet – získavajú i siedmy program Fuel TV.

Ale to nie je všetko – používateľom Skylink Live TV odporúčame taktiež nový seriál z videopožičovne s neobvyklým názvom NOS4A2.

Pod šifrou, ktorá sa číta ako Nosferatu, sa schováva najnovšia seriálová hororová dráma z dielne AMC, ktorú by si nemali nechať ujsť najmä milovníci hororu a napätia.