Prevádzkovateľ ducktv predstavuje nový kanál OSN KID Zone TV

08.03.2017 | Mega Max Media

Ako väčšinový vlastník estónskej mediálnej spoločnosti KIDS NETWORK TELEVISION predstavil nový a exkluzívny televízny kanál OSN KID Zone TV pre divákov v Spojených Arabských Emirátoch, ktorý bol vytvorený exkluzívne pre dubajskú televíznu platformu Orbit Showtime Network (OSN).

OSN KID Zone TV je nový edukatívny kanál určený deťom od 4 do 10 rokov. Kanál bude prinášať plne lokalizovaný obsah celosvetovo populárnych seriálov ako Barney a kamaráti, Thomas a priatelia a mnoho ďalších.

„Počas 10 ročnej úspešnej cesty ducktv sa nám podarilo pred 4 rokmi uspieť v pobaltských krajinách s novým kanálom pre deti Kidzonetv. Toto knowhow nám pomohlo predstaviť náš koncept v Spojených arabských emirátoch, kde sme presvedčili jednu z najväčších televíznych spoločností v regióne MENA, Orbit Showtime Network a vytvorili exkluzívny kanál OSN KID Zone TV. Veľmi sa tešíme na spoluprácu, je to pre nás výzva a chceme dokázať, že aj slovenská firma vie priniesť tú najlepšiu svetovú TV zábavu aj tým najnáročnejším divákom” povedal Pavol Miller, výkonný riaditeľ MEGA MAX MEDIA.

OSN KID Zone TV bude pre divákov dostupný od 15. marca 2017.