Joj Family oslavila prvý rok, na jeseň prinesie kriminálku a talianskeho účtovníka

05.09.2017, 14:51

Celodenný priemerný podiel na sledovanosti dosahuje 1 percento. Televízna stanica zo slovenskej skupiny Joj zastupuje na českom trhu spoločne s jej sesterskou Joj Cinema mediálne zastupiteľstvo Atmedia.

Tagy

Joj

„Sme radi, že sa televízna skupina Joj rozhodla pri vstupe na český trh spolupracovať práve so spoločnosťou Atmedia,“ hovorí Michaela Vasilová, Managing Director Atmedia. „Joj Family sa usadila v prvom roku vysielania na stabilnej televíznej stanici, ktorá našla svojich verných divákov. Často sa jedná o divákov vyhľadávaných zadávateľmi televíznej reklamy, pre ktorých sú atraktívnou cieľovou skupinou. „Obľubu si televízna stanica získala u žien vo veku medzi 35-54 rokov žijúcimi v mestách s viac ako 20 tisíc obyvateľmi. Medzi nimi sú najmä matky, ktoré sú so svojimi deťmi doma.

Joj Family sa českým divákom predstavila 5. septembra 2016 o 16.00 reláciou Súdna sieň, ktorá k televíznym obrazovkám prilákala prvých divákov. Odvtedy má 6,5 milióna divákov (Reach '000, CS 4+), čo je 67% všetkých divákov (Reach%, CS 4+).

Plnoformátová televízna stanica Joj Family je zameraná na celú rodinu podľa jej názvu. Kvalitné programové schémy, ktoré stoja na česko-slovenských formátoch, slovenskej produkcii i českej klasickej tvorbe, oslovuje mesačne 2,4 milióna divákov (Reach '000, CS 4+). Celková denná miera zobrazenia je 1% (podiel%, CS 15+). Vôbec najsledovanejším programom je V siedmom nebi, u divákov bodujú Tretie poschodie, Žena za pultom, Chlapci a chlapi, Plechová kavaléria alebo Synovia a dcéry Jakuba sklára.

Po úspechu československých filmov Svokor, Čas pracuje pre vraha alebo trilógie Búrlivé víno, Zrelé víno a Mladé víno sa Joj Family rozhodla priniesť svojim divákom ďalšie filmy zo 70. a 80. rokov, tiež po letných prázdninách. V jesennom programovom pláne sa objavia také filmy ako Kalamita s Bolkom Polívkom v hlavnej úlohe, Čas sluhov s Ivanou Chýlkovou a Karlom Rodenom, Petrolejové lampy s Ivou Janžurovú alebo Skalpel, prosím s Miroslavom Macháčkom.

Diváci z rodiny Joj sa tiež môžu tešiť na sériu V mene zákona, ktorý prinesie každý deň v piatok o 17:00 vzrušujúce kriminálne prípady prípady. Sobotné večery budú patriť talianskemu hercovi Paolovi Villagimu, legendárnemu účtovníkovi Ugovi Fantozzimu z filmovej série Maléry. A o zábavu neprídu ani najmenší diváci, pre ktorých sú pripravené rozprávky Deviate srdce, Mačací princ alebo Malá morská víla.

Joj Family si môže naladiť na klasickú pozemnú anténu až 95 percent obyvateľov Českej republiky, šŕená je v celoštátnom multiplexe 4. Na svojich televíznych obrazovkách ju nájdu tiež zákazníci satelitných, káblových a IPTV operátorov.

Tagy Joj