Exkluzívne kanály pre zákazníkov Magio televízie na mesiac zadarmo

27.02.2017, 15:10 | Slovak Telekom

Všetci zákazníci Magio televízie budú môcť celý marec sledovať všetky exkluzívne kanály dostupné na Magio platforme úplne zadarmo. Telekom tiež v najbližšom období bezplatne sprístupní aj zaujímavé filmové kanály.

Digi Sport 1 až Digi Sport 5, všetko v HD kvalite

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na špičkové futbalové výkony počas marcových zápasov Premier League, Ligy majstrov a La Liga na piatich kanáloch Digi Sport vo vysokom rozlíšení. Aktuálnym ťahákom sú hlavne vyraďovacie zápasy Ligy majstrov a prebiehajúce zápasy Premier League.

Ťuki TV s rozprávkami pre najmenších

Nezabudli sme ani na najmladších divákov. Tí budú môcť sledovať obľúbený detský kanál v slovenčine Ťuki TV, ktorý ponúka klasické rozprávky ako Lolek a Bolek, Macko uško, Mášine rozprávky, Ťukiho dobrodružstvá, Neposlušník Mira Jaroša a mnohé ďalšie.

Filmbox Premium pre milovníkov kvalitných filmov

Filmový kanál počas marca ponúkne napríklad trháky Všemocný (Limitless), Bojovník (Warrior), Kráľ zo Soho, Vpich, Twighlight Saga: Eclipse, ale napríklad aj novú seriálovú adaptáciu Korene (Roots). Tento nový historický seriál podľa románu Alexa Haleyho je remakom slávnej minisérie z roku 1977. Epická sága mapuje osudy jedného černošského rodu. Začína u mladého Afričana, ktorý je brutálne odvlečený do Ameriky a predaný do otroctva.

Naša akcia pokračuje aj v apríli

Pre všetkých zákazníkov Magio TV máme pripravenú skutočnú lahôdku. Od 1. apríla sprístupníme exkluzívne filmové kanály z rodiny HBO: Cinemax 1 a Cinemax 2. Cinemax ponúka americké a medzinárodné filmy, ale aj seriály z vlastnej produkcie Cinemaxu. Každú nedeľu večer kanál ponúkne jednu veľkú filmovú premiéru. Cinemax 2 sa ako artový program zameriava na európske a medzinárodné tituly od nezávislých štúdií, festivalové snímky, miesto ponúka aj romantickým filmom.