Radio Services spoznalo víťaza projektu na rozvoj mladých podnikateľov

14.10.2019, 10:47 | Radio Services

Spoločnosť Radio Services spolu so Združením mladých podnikateľov Slovenska pripravilo v roku 2019 zaujímavý projekt pre začínajúcich podnikateľov – Rozohráme tvoj biznis.

„Radio Services, ako media representative, ktorý zastupuje 4 celoplošné rozhlasové stanice, primárne žije z predaja komerčného priestoru. Preto sme sa rozhodli, že našim zadávateľom niečo vrátime a spolu so Združením mladých podnikateľov Slovenska sme vytvorili projekt, v ktorom dáme priestor mladým, začínajúcim podnikateľom, start-uperom, aby zviditeľnili svoj produkt,“ vyjadril sa Denis Roman, obchodný riaditeľ spoločnosti Radio Services a.s.

Súčasťou projektu bola aj súťaž o reklamnú kampaň v rádiách Jemné, Vlna, Europa 2 a Anténa Rock v hodnote 15-tisíc eur, do ktorej sa zapojili desiatky mladých podnikateľov. Odborná porota vybrala po dôkladnom zvážení tvorcov značky Mellos – výrobcu nealkoholických limonád založených na báze slovenského medu a bylín.

„My sme v blízkej dobe neuvažovali nad reklamou v rádiu, využívame väčšinou online kanály a preto nám prišlo ako dobrý nápad zapojiť sa do súťaže, osloviť rádiových zákazníkov a posunúť tak našu firmu na nový level,“ zhodnotil tvorca značky Gabriel Oprendek.

Spoločnosť Radio Services a.s. bude v projekte pokračovať. Začínajúci podnikatelia sa môžu už v januári do súťaže prihlasovať cez stránku www.radioservices.sk.