Najpočúvanejšie rádio na Slovensku vás zabaví aj v mobile

16.03.2017 | Rádio Expres

Update aplikácie Rádia Expres je k dispozícii od začiatku marca. Okrem nového dizajnu a štandardných funkcií dáva poslucháčom možnosť ovplyvniť vysielanie Rádia Expres – môžu hodnotiť každú pesničku a tým ovplyvniť, ako často sa bude hrať.

Výrazne vynovená je aj sekcia Novinky. V nej už môže užívateľ nájsť všetky informácie z viacerých zdrojov Rádia Expres na jednom mieste - napríklad všetky dôležité informácie z webstránky rádia, ako sú články, súťaže, live stream alebo archív. Zároveň prehľadne sumarizuje všetky príspevky rádia na sociálnych sieťach Instagram, Facebook a Twitter.

Nová aplikácia je rozšírená aj o podcasty, kde v jednej sekcii zhromaždila tie najlepšie a najdôležitejšie zvuky z vysielania, ktoré sa radia podľa obľúbenosti alebo podľa aktuálnosti. Nájsť sa tam dajú reportáže, dopravný servis, spravodajstvo, súťažné vstupy alebo najzábavnejšie momenty z jednotlivých relácií. 7

Aplikácia je multiplatformová, funguje na operačných systémoch iOS, Android a Windows, zároveň aj v smartfónoch a tabletoch. Pre Rádio Expres ju vytvorila spoločnosť SCR Interactive.