Vylaďte si kuchyňu do jari s novým kávovarom Cafissimo Mini

09.03.2017 | Media & Communication Consulting

Uvedenie kávovaru je podporené komunikáciou vo vlastných médiách firmy, online newslettroch, na sociálnych sieťach firmy a prezentáciou v kamenných obchodoch

S prebúdzajúcou sa jarou a pribúdajúcimi farbami všade okolo nás prináša aj Tchibo svieži vánok do slovenských kuchýň - nový kávovar Cafissimo MINI v šiestich farebných prevedeniach. Prepája kompaktné rozmery, moderný dizajn a hravú rozmanitosť pastelových farieb s vysokou kvalitou a rýchlou prípravou nápojov. Kávovar je dostupný v čiernej, bielej, ružovej, zelenej, limetkovej a modrej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 79 eur v e-shope www.tchibo.sk a vo všetkých značkových obchodoch Tchibo. Do konca marca ho môžete zakúpiť za uvádzaciu cenu 49 eur.

Rovnako, ako ostatné kávovary radu Cafissimo, aj novinka MINI ponúka všetky výhody kapsulového kávovaru - teda jednoduchú, rýchlu a čistú prípravu kávy v stále rovnako vysokej kvalite. V pohodlí domova si zákazníci vychutnajú predovšetkým espresso, caffé crema a filtrovanú kávu, teda klasické čierne kávy, a tiež kapsulové čaje.

Automatický systém prístroja na základe zvoleného druhu kávy pripraví každý nápoj pod optimálne vyladeným tlakom až 15 barov stlačením jediného tlačidla. Kávovar zároveň akceptuje individuálne nastavenie množstva vody, ktoré možno voliť podľa toho, akú silnú kávu kto preferuje. Praktický je jeho integrovaný zásobník na použité kapsule (pojme 4 kapsule) a zásobník na vodu o objeme 0,6 l. Kávovar je vybavený vyklápacím stojanom na malé šálky a odoberateľnou magnetickou odkvapkávacou miskou, ktorej odobratím vzniká priestor na hrnčeky a poháre väčších veľkostí. Samozrejmosťou je indikátor potreby odvápnenia a automatické vypnutie pri nepoužívaní prístroja.

„Kávovar Cafissimo MINI osloví tých, ktorí túžia po praktickom kávovare so zaujímavým dizajnom za atraktívnu cenu. Tento svieži doplnok každej kuchyne je malý svojimi rozmermi, ale veľký svojou spoľahlivosťou a schopnosťou zaujať vzhľadom,“ dodáva k novinke Steffen R. Saemann, marketingový riaditeľ spoločnosti TCHIBO SLOVENSKO, spol. s r.o..

Kávové kapsule pre túto novinku možno vyberať z 13 rôznych druhov podľa osobnej chute a preferencií. Tento stály sortiment kapsúl pravidelne obohacujú limitované edície jedinečných druhov káv z konkrétnych fariem. Všetka káva v kapsuliach Tchibo je certifikovaná, teda vypestovaná trvale udržateľným spôsobom – ohľaduplne k ľuďom aj životnému prostrediu. Výsledná kvalita kávy v šálke je vždy perfektná vďaka hermetickému uzatvoreniu kapsule ihneď po upražení kávy. Chráni tak v maximálnej miere chuť a arómu kávy. Okrem kávy sú v ponuke aj štyri druhy čajov v kapsuliach.

Komunikácia a podpora v rámci uvedenia na trh

Uvedenie kávovaru Cafissimo MINI je podporené komunikáciou vo vlastných médiách firmy, konkrétne v tlačených týždenných magazínoch Tchibo, online newslettroch, na sociálnych sieťach firmy a prezentáciou v kamenných obchodoch. Predaj podporuje uvádzacia cena a darček k nákupu v podobe dvoch lakov na nechty v moderných pastelových farbách zhodných s kávovarmi. Zároveň prebieha online kampaň na facebooku s bannermi a na YouTube:

Ďalej firma pripravila PR komunikáciu pre B2C i B2B médiá.