Taxify sa zapojí do bratislavského pochodu Dúhový Pride 2017

16.08.2017, 11:03 | Tailor | PR

Slovenský Taxify podporí pochod Dúhový Pride 2017, ktorý sa uskutoční už túto sobotu v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí.

Tagy

Taxify

Toleranciu a podporu LGBTI komunite podporí dúhovými vlajkami na vozidlách v aplikácii, ako aj zľavou 5 eur pre všetkých nových cestujúcich či 40% zľavami pre už existujúcich cestujúcich.

Po úspešnom partnerstve s minulotýždňovým festivalom Grape sa Taxify rozhodol podporiť bratislavský dúhový pochod, ktorý sa uskutoční už 19. augusta 2017. „Myslíme si, že láska je iba jedna a nemala by sa deliť na lásku medzi mužom a ženou či medzi rovnakým pohlavím. Žijeme v dobe, kedy mnohým z nás chýba tolerancia a pochopenie pre druhých. Aj preto sme sa v Taxify rozhodli podporiť Dúhový Pride týmto spôsobom. Chceli by sme vidieť takú spoločnosť, ktorá neodsudzuje či nezakazuje prejav zaľúbenia, uzavretie manželstva či možnosť adoptovať si deti či už hetero- alebo homosexuálnym párom,“ vysvetľuje Matej Beňuška, Expansion Manager Taxify.

Taxify bude ako symbol podpory LGBTI komunity od dnešného dňa do konca týždňa v aplikácii používať vozidlá s dúhovými vlajkami. Rovnako tak prevádzkovateľ zdieľanej jazdy ponúkne bonus v podobe 5 eur pre všetkých nových cestujúcich, ktorí použijú promo kód „PRIDE17“. Od piatka Taxify tiež ponúkne už zaregistrovaným cestujúcim až 40% zľavy.

Postup pre využitie Taxify je jednoduchý – noví používatelia si aplikáciu stiahnu v obchode Google Play alebo Apple AppStore zdarma, zaregistrujú sa a môžu využiť prvú jazdu zdarma s promo kódom PRIDE17. Existujúcim používateľom stačí zapnúť aplikáciu a privolať si voľného vodiča.

Viac informácií sa dozviete na stránke www.taxify.eu alebo na Facebook stránke https://www.facebook.com/TaxifySlovakia/.

Tagy Taxify