Súťaž Marketér roka 2019 pozná shortlist

14.11.2019, 09:48

Združenie Ľudia z marketingu vybralo zo všetkých nominácií 3 marketérov, z ktorých jeden získa ocenenie Marketér roka a bude reprezentovať Slovensko v súťaži Global Marketer of the year.

Víťaz bude vyhlásený 22. novembra počas slávnostného večera Effie. Vyhlasovateľom súťaže je občianske združenie Ľudia z marketingu, ktoré zastupuje zadávateľov reklamy na Slovensku.

Na shortliste Marketéra roka sa umiestnili:

Dáša Juríková – riaditeľka odboru Stratégia a rozvoj značky, Slovenská sporiteľňa

Mirka Uhnak - výkonná riaditeľka Mini Tech MBA for women

Katarína Hozáková - Head of marketing, Pernod Ricard Slovakia

Kto bude Marketér roka?

Marketér roka vedie marketing značky, ktorá v posledných dvanástich mesiacoch (s prihliadnutím na doterajšiu prácu) jednoznačne excelovala a získala si tak všeobecné uznanie v komunite marketingových profesionálov. Minulý rok získal toto ocenenie Juraj Holub zo spoločnosti Slido.

Ako súťaž prebieha? Nominácie podávala odborná verejnosť emailom na adresu info@ludiazmarketingu.sk. Nominácia musela obsahovať meno, pozíciu, názov zamestnávateľa a dôvod – prečo by mal nominovaný získať toto ocenenie. Následne boli nominovaní oslovení organizátorom, aby vyjadrili s nomináciou svoj súhlas a zaslali najneskôr do 30.októbra odpovede na 3 otázky:

1. aká bola marketingová výzva, ktorej čelili v posledných dvanástich mesiacoch,

2. akú stratégiu a aktivity zvolili a riadili,

3. aké výsledky sa im podarilo dosiahnuť.

Z potvrdených nominácii porota zložená z členov LzM vybrala troch marketérov na shortlist. Víťaza vyberú všetci členovia LzM a jeho meno bude vyhlásené 22. novembra 2019 počas slávnostného večera vyhlasovania ocenení Effie. Víťaz bude reprezentovať Slovensko v medzinárodnej súťaži Global marketer of teh year.