Staraj sa o svoj vlastný obchod v novej hre "My Lidl Shop"

12.07.2017, 00:00 | PR

Tlačová správa | Aplikácia nie je čisto virtuálnou záležitosťou, ale je prepojená aj so skutočnou predajňou Lidl a jej sortimentom.

Obchodný reťazec Lidl ponúka všetkým fanúšikom možnosť stať sa manažérom vlastnej predajne. Zažiť zábavu, ale aj výzvy, môžu malí i dospelí zákazníci v bezplatnej strategickej hre „My Lidl Shop“. Aplikácia je dostupná na stiahnutie v App Store (operačný systém iOS) a rovnako tak v obchode Google Play (platforma Android).
V mobilnej hre si zákazníci budú môcť vyskúšať celkovo štyri rôzne úrovne predajní. Tie sa navzájom odlišujú vzhľadom, ale aj ponúkanými službami a sortimentom – od základnej ponuky ovocia a zeleniny až po voňavé a chrumkavé pečivo z vlastnej pekárne.
Úlohou manažéra diskontnej predajne je priebežne zabezpečovať dostatok tovaru a pritom sa starať o zákazníkov. Návštevníci obchodu prirodzene nechcú dlho čakať na zaplatenie nákupu, požadujú čistú predajňu s čerstvými výrobkami. Za splnenie rôznych úloh získajú hráči bonusové mince, ktoré sú potrebné na postup do ďalšej úrovne. „My Lidl Shop“ otestuje pripravenosť manažérov predajní reagovať na nezvyklé situácie, ako napríklad nutnosť zvládnuť svorku rozjašených mopslíkov. Hra ponúka možnosť získať trofeje, napríklad za viac ako 80% spokojnosť zákazníkov.

Aplikácia „My Lidl Shop“ nie je čisto virtuálnou záležitosťou, ale je prepojená aj so skutočnou predajňou Lidl a jej sortimentom. Jej súčasťou je aj čítačka kódov, vďaka ktorej môže hráč získať mince za naskenovanie skutočných Lidl produktov. Overiť si svoje aktuálne ukazovatele je možné prostredníctvom prehľadných štatistík.

Aplikáciu „My Lidl Shop“ nájdete na:

Tagy PR články