Prihláste sa do súťaže Young Marketer a poleťte do Cannes na Marketers Academy

14.10.2019, 11:24 | KRAS

Štartuje druhý ročník súťaže Young Marketer pre všetkých nadšených marketérov do 30 rokov. Súťažnou úlohou je vytvoriť stratégiu podľa zadania, víťaz sa ako jeden z 30 svetových mladých marketérov zúčastní Young Marketers Academy, ktorá sa koná počas najprestížnejšieho reklamného festivalu Cannes Lions 2020.

Vyhlasovateľom súťaže je Klub reklamných agentúr Slovenska (KRAS) a partnerom a tvorcom zadania je Slovenská sporiteľňa a.s.

Zúčastniť sa môže každý nadšený marketér z klientskej alebo agentúrnej strany vo veku 30 a menej rokov. Stačí vypracovať marketingovú a komunikačnú stratégiu pre oblasť sociálneho bankovníctva Slovenskej sporiteľne - propagovanie Akadémie sociálnej ekonomiky.

Hlavnou cenou je účasť na študijnom pobyte Young Marketers Academy v rámci prestížneho festivalu Cannes Lions 2020, vrátane letenky a ubytovania. Uzávierka vypracovania zadania je 10. novembra 2019.

Víťaz bude oznámený 22. novembra 2019 na vyhlasovaní výsledkov Effie 2019. Viac o súťaži sa dozviete na www.effie.sk/young-marketer

Termíny

14. októbra 2019 Zverejnenie zadania na www.effie.sk/young-marketerhttp://www.effie.sk/young-marketer

10. novembra 2019 Uzávierka pre doručenie súťažnej práce /youngmarketer@kras.sk/