PR Clinic na shortliste ICCO Global Awards 2017

20.11.2017, 15:49 | PR Clinic

Slovensko-česká agentúra PR Clinic uspela v celosvetovej konkurencii PR súťaže ICCO Global Awards 2017. V kategórii Rising star of the year získal shortlist Peter Steigauf, ktorý v PR Clinic pôsobí na pozícii New Business & Innovation Lead.

Tagy

PR Clinic

„Manažment talentu je behom na dlhé trate, ktorý má zmysel aj v malých firmách. Nie je obvyklé, aby realizáciu strategických projektov zvládli takíto mladí manažéri. Preto nás obzvlášť teší, že dôvera, ktorú do ľudí vkladáme bez ohľadu na vek, sa vracia v podobe tohto úžasného úspechu potvrdzujúceho, že ako krajina máme svoje zaslúžené miesto na mape svetového PR,“ uviedol CEO PR Clinic Juraj Danielis.

„Ide o záväzok, ktorý by som rád využil na šírenie pozitívneho povedomia a edukáciu o PR brandži na Slovensku,“ hovorí Peter Steigauf.

Kategória ICCO Global Awards Rising star of the year je otvorená pre PR manažérov do 30 rokov, ktorí už svojou prácou dosiahli hmatateľné výsledky a uspeli s konkrétnymi projektami komunikácie. Odborná porota vybrala Petra do užšieho kola nominácii. Víťazi ocenení ICCO Global Awards 2017 budú oznámení na slávnostnom galavečeri 29. novembra v Londýne.

Peter Steigauf sa klientom PR Clinic venuje od septembra 2015, kedy do agentúry nastúpil ako PR konzultant. Jeho doterajšie profesijné skúsenosti sú spojené prioritne s mediálnym prostredím. Do oblasti PR prišiel z internetovej skupiny Azet, kde už od štúdia na strednej škole pôsobil v technologicky orientovaných médiách.

Stále len 21-ročný Peter S. sa aktuálne orientuje najmä na klientov z oblasti dopravy či stavebníctva. V PR Clinic je zároveň zodpovedný za precizovanie komunikačnej stratégie u nových i existujúcich klientov či interné vzdelávanie agentúrneho tímu.

Organizácia ICCO (The International Communications Consultancy Organisation) združuje asociácie, odborníkov a samotné agentúry pôsobiace v oblasti PR komunikácie po celom svete. Na globálnej úrovni reprezentuje národné asociácie v 55 v krajinách Európy, Afriky, Ázie, Blízkeho východu, Ameriky či Austrálie. Dokopy tak združuje viac než 2 500 spoločností pôsobiacich v PR brandži.

Tagy PR Clinic