PPG Deco Slovakia má novú agentúru

01.08.2017, 09:31 | Tailor | PR

Kompletný PR servis spoločnosti preberá novovzniknutá agentúra Tailor | PR, ktorej cieľom bude posilnenie vnímania spoločnosti ako lídra na trhu dekoračných a náterových hmôt.

„V PPG, špeciálne v rámci brandu Primalex, ktorý stále patrí medzi voľbu číslo jeden pri maľovaní, sme sa rozhodli ešte výraznejšie posilniť vnímanie našej značky medzi spotrebiteľmi. K tomuto kroku patrí aj zdôraznenie našej doterajšej komunikácie, ktorú sme sa rozhodli zveriť do rúk mladej, avšak skúsenej agentúre,“ uviedla Lucia Dulačková, Junior Brand Manager značky Primalex.

„Som hrdý na to, že tak veľký a významný klient, akým bezpochyby spoločnosť PPG Deco Slovakia je, dal šancu začínajúcej značke na trhu pracovať pre svoje viaceré lovebrandy a ďalej rozvíjať ich komunikáciu,“ povedal Michal Krajčír, zakladateľ agentúry Tailor | PR.

Spoločnosť PPG Deco Slovakia, s.r.o. je samostatnou jednotkou spoločnosti PPG Industries so sídlom v Pittsburghu v USA. Vznikla 1. Júla 2011 zlúčením troch existujúcich spoločností (Kolormax, s.r.o.; KolorMat s.r.o. a Primalex Slovakia, s.r.o.), pričom hlavná oblasť pôsobenia je zameraná na náterové hmoty. Zároveň má spoločnosť na Slovensku vybudovanú najväčšiu maloobchodnú sieť predajní pod názvom Dom Farieb. Spoločnosť chce byť aj naďalej uznávanou, dynamickou a modernou spoločnosťou, ktorá je trhovým lídrom v oblasti bielej maliariny.