Petra Vlhová štartuje v sezóne 2020 s podporou nového slovenského partnera

23.09.2019, 11:22 | Redox

Úradujúca majsterka sveta v obrovskom slalome, úspešná slovenská zjazdová lyžiarka Petra Vlhová, štartuje novú sezónu 2020 s podporou slovenského lídra v predaji komunálnej techniky Redox.

Petru Vlhovú a Redox s.r.o. spája rovnaký príbeh. „Petra vyrástla z prostredia ktoré nie je veľmi žičlivé, podpore lyžovaniu a športu ako takému. Môžeme povedať že značná časť slovenských športovcov vyrástla vďaka obetavosti rodiny, a nie vďaka zavedenému systému podpory lyžovania, ako napríklad v Rakúsku alebo v Nemecku,“ hovorí Roman Malček, majiteľ firmy Redox.

„Redox má podobný príbeh, nevyrástli sme vďaka privatizácii, subvenciám, daňovým úľavám alebo špeciálnym privilégiám. Za 18 rokov existencie Redoxu sa nám podarilo presadiť sa, a byť úspešný. Vďaka tvrdej práci, odhodlaniu a znalosti trhu. V tomto sú príbehy, Petry a Redoxu veľmi podobné,“ dodal R. Malček.

Vďaka Redoxu si Petra mohla splniť svoj detský sen. Jazda na smetiarskom aute bol pre ňu zážitok, ktorým sa pochválila aj na svojom Facebooku.

„Boli sme milo prekvapení z Petrinho záujmu o technológiu komunálnej techniky. Na návšteve Redoxu Petra vyskúšala jazdu na smetiarskom vozidle. Sama bola prekvapená, aké sú vozidlá komfortné, a aká výnimočná technológia sa za nimi ukrýva. Zároveň nás teší Petrin úprimný záujem o témy ochrany životné prostredia, separovania a odpadov. Považujeme tieto témy za kľúčové a sme radi že môžeme spoločne s Petrou na ne v budúcnosti nadviazať,“ dopĺňa R. Malček.

Redox, s.r.o. Lučenec je najväčším slovenským dodávateľom komunálnej techniky pre mestá, obce a spoločnosti, ktoré nakladajú s komunálnym a separovaným odpadom, pričom hlavný dôraz spoločnosť venuje komplexným dodávkam techniky pre zber, triedenie, zhodnotenie a zneškodnenie komunálnych odpadov.

Partnermi (výrobcami a dodávateľmi techniky) sú významní európski výrobcovia nadstavieb na zvoz odpadu (Faun Nemecko, Zoeller Nemecko), kompaktorov zhutňujúcich odpady na skládkach (TANA Fínsko), zametačov chodníkov a ciest. Nemecká spoločnosť Faun je najväčším výrobcom nadstavieb na zvoz odpadu v Európe, v globálnom merítku je svetová dvojka.