TREND Holding pozýva do najlepších reštaurácií na Slovensku. Na TRENDreštaurácie.sk

10.12.2010, 10:49 | Trend Holding

Exkluzívna ročenka TREND Top reštaurácie je teraz aj na webe. Obohatená o horeca magazín.

Pred niekoľkými dňami vyšlo desiate vydanie knižnej publikácie o najlepších reštauráciách a hoteloch Slovenska na rok 2011. TREND Holding teraz prináša najlepšie reštaurácie aj na internetovú doménu TRENDreštaurácie.sk. Okrem rebríčkov z bedekra a celý rok zverejňovaných hodnotení reštaurácií z týždenníka TREND obsahuje aj unikátny magazín o horeca segmente. Bude plný noviniek o dobrých reštauráciách, hoteloch, gastro-trendoch, osobnostiach či udalostiach v segmente.

"Obedové menu si môžete pozrieť na množstve existujúcich stránok, ktoré si svoju prácu robia dobre. My chceme byť na internete miestom, ktoré ponúkne len gastronomickú kvalitu. Naši skúsení hodnotitelia osobne hodnotia a ochutnávajú jedlo, vnímajú servis a atmosféru dobrých reštaurácií. Tieto hodnotenia zhutnené do niekoľkých výstižných viet a bodového ohodnotenia sú hodnotou, ktorú pri hľadaní kvality nevedia poskytnúť užívateľské diskusie," hovorí konateľ spoločnosti TREND Holding Oliver Brunovský. Na slovenský internet teda prichádzajú nové možnosti."Napríklad pri hľadaní kvalitnej reštaurácie na pracovný obed, v ktorom chcete atmosféru podporiť aj kultivovaným prostredím, si môžete zoradiť reštaurácie podľa bodového hodnotenia prostredia. Ak chcete pozvať rodinu na slávnostnú večeru, podniky si môžete si zoradiť podľa dosiahnutého hodnotenia v kategórii pomeru kvality a ceny. Vždy sa navyše dozviete, aké jedlo určite skúsiť, alebo čomu sa skôr vyhnúť."

Spoločnosť TREND Holding sa rozhodla web spustiť vo fáze testovania základnej beta-verzie. Preto privíta postrehy a pripomienky k ďalšej funkcionalite. Tá - najmä pokročilé filtrovanie reštaurácií, vyhľadávanie, fotogalérie, mapy, návrhy "podobných reštaurácií v okolí" či gastronomický slovník - bude pribúdať v najbližších týždňoch. V budúcnosti k službe pribudne aj hotelová časť bedekra.

Vydavateľstvo TREND Holding je partnerom pre komunikáciu so stredným a vyšším manažmentom, biznis komunitou a mienkotvornými osobnosťami. Spoločnosť vydáva týždenník TREND a dvojtýždenník Profit. Prevádzkuje portály eTREND.sk, Mediálne.sk a ePROFIT.sk a špecializované weby TRENDreality.sk a TRENDvíno.sk. Organizuje TREND konferencie, diskusné fóra TREND Business Brunch a TREND semináre. Analytická jednotka TREND Analyses pripravuje analytické produkty pre vydavateľstvo aj externých zákazníkov.

Spoločnosť každoročne udeľuje Výročné ceny TRENDU za mimoriadne podnikateľské výsledky a vyhlasuje Firmu roka, Banku roka, Poisťovňu roka a Manažéra roka. V ročenkách TREND TOP zostavuje rebríčky firiem podľa rôznych ekonomických ukazovateľov. Vydáva tiež sprievodcov poslovenských reštauráciách a hoteloch TREND top reštaurácie a hotely a ďalšie knižné publikácie z oblasti ekonomiky a podnikaní.

Viac na www.trendholding.sk

Radoslav Augustín,