Recenzie.sme.sk ocenili 60 výrobkov certifikátom Ocenený expertmi

19.04.2017 | Sme.sk

Portál Recenzie.sme.sk v dvadsiatich kategóriách technologických produktov vybral 60, ktorým udelil certifikát Ocenený expertmi 2016.

Agregátor odborných recenzií Recenzie.sme.sk v spolupráci s Tech.sme.sk a partnermi Pricemania.sk, TouchIT.sk, Pcrevue.sk, AndroidPortal.sk, Fotoma.sk, FonTech.sk, Pcnews.sk, Pluska.sk, Trend.sk a týždenník Trend vyhlásili víťazov druhého ročníka súťaže o certifikát Ocenený expertmi 2016.

Certifkáty boli pridelené na základe 6799 zozbieraných odborných recenzií a testov k 1136 produktom uvedeným na trh v roku 2016. Ocenených bolo 60 produktov v 20 kategóriách sledovaných službou Recenzie.sme.sk. 7

Pridelením certifikátov Ocenený expertmi si služba Recenzie.sme.sk spolu s jeho partnermi kladie za cieľ pomôcť zákazníkom zorientovať sa v záplave technologických noviniek a upozorniť ich na tie najkvalitnejšie produkty v danej oblasti, ktoré overili odborníci.

Web Recenzie.sme.sk zhromažďuje technologické recenzie a testy produktov, ktoré sú publikované na overených domácich a zahraničných špecializovaných portáloch. Na základe zozbieraných odborných recenzií a testov vypočíta každému produktu priemerné bodové hodnotenie, označované ako SME SKÓRE, ktoré je základom aj pre samotné pridelenie certifikátu Ocenený expertmi.

Viac informácií a zoznam ocenených produktov nájdete na stránke: recenzie.sme.sk/oceneny-expertmi/2016