Divákov TV Pravda a TV Varecha čaká bohatá programová jeseň

12.09.2019, 16:04 | TV Pravda

Programovú štruktúru čoraz úspešnejších televízií Pravda a Varecha z dielne vydavateľstva PEREX, a. s., obohatili nové zaujímavé formáty. Pribudli relácie z oblastí financií či zdravia, ale aj nové oddychové formáty s cestovateľskou či s kulinárskou tematikou.

Internetová televízia Pravda vznikla v snahe priblížiť sa čitateľom aj formou videoobsahu. Prevažne spravodajský obsah s aktuálnymi informáciami z rôznych oblastí, so živými prenosmi a s politicko-diskusnými reláciami dosahuje mesačne miliónovú sledovanosť.

V aktuálnej sezóne etablované relácie ako Ide o Pravdu, Predpoveď počasia či Showroom doplní relácia Ide o zdravie. Diváci spolu s kamerou TV Pravda nazrú nielen do ambulancií a vyšetrovní, ale aj do útrob ľudského tela. Redaktori ako pacienti absolvujú rôzne vyšetrenia na vlastnej koži, čím divákom priblížia, že sa mnohých lekárskych úkonov nemusia báť.

Ďalšou novinkou TV Pravda je diskusná relácia Ide o peniaze. Už z názvu je zrejmé, že relácia mapuje svet financií. Zaujímavosťou budú konkrétne príklady z praxe, ktoré divákom ukážu, čo môže byť v banke, poisťovni či v inej finančnej spoločnosti výhodné a čo sa už, naopak, neoplatí.

Neobyčajné miesta je názov ďalšej novinky. Prírodné skvosty, technické unikáty, historické pamiatky, výnimočná architektúra, zábavné atrakcie, aj to sú Neobyčajné miesta. Vďaka tejto relácii sa diváci dostanú do pozoruhodných častí Slovenska, ktoré určite stoja za návštevu.

V rámci programových noviniek nebude zaostávať ani TV Varecha. Diváci sa môžu tešiť na nový videoformát Slovenské dobroty, ktorý dynamicky a s hudobnými vsuvkami predstaví tradičnú slovenskú kuchyňu.

Už stabilné relácie ako Celebrity s varechou so zaujímavými hosťami či formát o zdravom životnom štýle Fit s Viktorom doplní ďalší nový seriál s názvom Ako sa to robí. Relácia je zameraná na prezentáciu výrobkov, výrobní, predajní, či iných prevádzok v súvislosti s gastronómiou.