Nová posila marketingu SLSP

15.01.2016 | Mediálne.sk

Peter Holík zodpovedá za riadenie marketingových aktivít banky, digitálne bankovníctvo a komunikáciu na sociálnych médiách.

Oddelenie marketingu a rozvoja digitálnych služieb je súčasťou odboru digitálneho bankovníctva a marketingu Slovenskej sporiteľne, ktorého riaditeľom ja aj naďalej Juraj Barta.

Peter Holík pôsobí v oblasti marketingu a reklamy takmer 20 rokov. Do Slovenskej sporiteľne prišiel v máji 2014 na pozíciu vedúceho oddelenia digitálnych služieb, kde bol zodpovedný za implementáciu digitálnej stratégie a vývoj a tvorbu novej webstránky banky. Predtým pôsobil dva roky na pozícii Marketing Director v spoločnosti Gingers. Od roku 1996 pracoval na viacerých pozíciách v Creo/Young&Rubicam a v medzinárodných štruktúrach Young&Rubicam.

Peter Holík je absolventom Fakulty managementu Univerzity Komenského v Bratislave.

Mediálne.sk sleduje televízie cez freeSAT